Geschreven door Kevin Jelu | 05-03-2021

Je hebt een proefmaand gestart in de Contentkalender. Een goede eerste stap richting een overzichtelijke contentplanning. Maar wat zijn de volgende stappen? En hoe zet je je proefmaand optimaal in? We helpen je op weg met deze blog.

In vijf stappen snel van start in de Contentkalender

Je proefmaand optimaal inzetten, wil ook zeggen dat je je contentplanning efficiënt in de Contentkalender plaatst. We helpen je graag om dat te doen. In de blog ‘In vijf stappen snel van start in de Contentkalender’, lees je alles wat je nodig hebt om je kalender snel te vullen.

Contentkalender Academy

Wil je lezen inwisselen of combineren met een kijkje in de Contentkalender? Dat kan in de Contentkalender Academy. Met een reeks filmpjes helpen we je op weg in de Contentkalender. Zo vertellen we je stap voor stap hoe je de applicatie optimaal inricht en inzet voor jouw contentplanning. Benieuwd?

Collega’s toevoegen

De Contentkalender biedt niet alleen overzicht voor jou, maar voor je hele team. Daarom nodig je tot vijf collega’s uit voor je proefmaand. Zo test je meteen taken en workflows en ontdek je hoe jullie overzichtelijk samenwerken in de Contentkalender.

Boek een demo

Met een persoonlijke rondleiding door de Contentkalender, helpen onze specialisten je snel op weg. We focussen daarbij op je huidige werkproces en waar je tegenaan loopt. Met die informatie adviseren we je hoe je de Contentkalender personaliseert. Verder geven we je inzicht in de mogelijkheden van de applicatie. Een persoonlijke rondleiding boek je eenvoudig in onze agenda:

Testen, testen en meer testen

Jij en je collega’s zijn van start met de Contentkalender. Jullie hebben daarbij alle informatie verzameld en een eerste inrichting gemaakt. En nu? Je komt er maar op één manier achter of de Contentkalender en jij de perfecte match zijn: testen, testen en nog meer testen. En bij vragen, staan wij voor je klaar.

Headerfoto door Unsplash