Ondersteuning

De Contentkalender is dé tool voor jouw communicatieplanning. Maar soms heb je net wat meer hulp nodig. Wil je een workshop over communicatieplanning, hulp bij het implementeren en vullen van je Contentkalender of een workshop op locatie? Op deze pagina zie je wat we jou te bieden hebben.

Contentkalender workshop communicatieplanning
Workshop communicatieplanning 27 augustus (09:00-11:00) / 15 september (09:00-11:00)
Luuk Post
Gratis

Wil je weten hoe je de Contentkalender gebruikt voor jouw communicatieplanning? Of wil je meer uit de Contentkalender halen dan je nu doet? Neem dan online deel aan onze online workshop. Deelname is gratis. Klik voor meer informatie.

Het werkproces van de Contentkalender
Workshop Contentkalender voor jouw team In overleg
€450,-

Wil je met je hele team de Contentkalender gebruiken? En wil je dat iedereen in je team leert hoe ze de Contentkalender optimaal kunnen inzetten. Nodig ons uit om een workshop Contentkalender te komen geven. In twee uur leren we jou en je team hoe jullie de Contentkalender optimaal kunnen inzetten. Klik voor meer informatie.

Campaign-creators-1166999-unsplash
Inrichthulp voor je Contentkalenderaccount Data in overleg
€340,- per dagdeel (4 uur)

Heb je genoeg van al die Excelsheets, Trelloborden of muren vol post-it's? Je hele communicatieplanning past in de Contentkalender. Wil je graag dat we je ermee helpen? Onze specialisten helpen je graag. Klik voor meer informatie.

Foto met kompas
Contentkalender opzetten, vullen en overdragen In overleg
Op uurbasis

Heb jij naast het inrichten van jouw Contentkalender ook nood aan iemand die je helpt met het inrichten van je communicatieplanning? Dan staan onze specialisten voor je klaar. In één maand helpen we jou met het volledig inrichten van je communicatieplanning. Klik voor meer informatie.