Ondersteuning

Je communicatieplanning goed inrichten brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Je wil projecten en communicaties opzetten, je wil je contentstrategie erin verwerken, je wil je team zo snel mogelijk wegwijs maken in de applicatie... Met die uitdagingen heb je soms net wat meer hulp nodig. En dat doen we met plezier.

Wil je een workshop over communicatieplanning? Heb je hulp nodig om je Contentkalender te vullen of te implementeren? Of wil je een workshop online of op locatie? Op deze pagina zie je wat we jou te bieden hebben.

Standaard Thumbnail Contentkalender Academy
Contentkalender academy

Welkom bij de Contentkalender Academy. De Contentkalender is de ideale projectmanagementtool voor je marketing- en communicatie team. Met steeds meer content, kanalen en betrokkenen, geeft de Contentkalender je het nodige overzicht. In de Academy leggen wij stap voor stap uit, hoe je de Contentkalender optimaal inricht en inzet voor jouw communicatieplanning. In vier stappen heb jij een gevulde contentkalender en weet je hoe je de kalender inzet.

Laptop in klaslokaal met daarop de workshop communicatieplanning. In de linkerbovenhoek een lint met daarin 'Kosteloos'.
Workshop communicatieplanning 23 september (09:00-11:00) / 12 oktober (09:00-11:00)
Luuk Post
Gratis

Hoe richt je de Contentkalender in? Hoe gebruik je de Contentkalender voor jouw communicatieplanning? Of hoe haal je er meer uit dan je nu doet? We vertellen het je in onze workshop communicatieplanning. En dat helemaal gratis. Klik voor meer informatie.

Het werkproces van de Contentkalender
Teamworkshop Contentkalender Data in overleg
€495,-

Wil je met je hele team de Contentkalender gebruiken? Dan wil je dat iedereen in je team weet hoe ze de Contentkalender optimaal inzetten. Dat leren we hen tijdens onze teamworkshop. Klik voor meer informatie.

Man en vrouw aan bureau praten over de Contentkalender die open staat op een laptop.
Persoonlijke ondersteuning Data in overleg
Vanaf €100,- per uur

Bij de Contentkalender geloven we in duurzame relaties. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat je de Contentkalender optimaal inzet. Klik voor meer informatie.

Twee mensen overleggen van achter hun laptop en kijken naar een papier.
Extra hulp met je content Data in overleg
Neem contact met ons op

Je hebt veel ideeën voor je content, maar niet altijd de tijd, handen of inzichten om ze uit te werken. Daar helpen onze specialisten je mee. Klik hier voor meer informatie.