Gemiddelde ondersteuning

Heb je een extra zetje nodig? Om even goed van start te gaan? Neem dan gemiddelde ondersteuning. We helpen je een kwartaal lang opstarten. Dat begint met een sessie inrichten, we trainen je team en helpen ze met de de nieuwe werkwijze en we spreken vast belmoment af. Om de voortgang te meten, te zorgen dat je al je vragen kan stellen en om een stok achter de deur te garanderen voor je planning.

De eerste sessie: de inrichting

Het eerste dagdeel maken we kennis. Wie ben jij, wat zijn je uitdagingen en waar loop je tegenaan. Heb je al een planning? Neem die dan vooral mee. Aan de hand van dit voorbeeld vullen we namelijk de kalender. We bepalen je projecten, vullen je mediakanalen, doelgroepen, contentformaten en labels. Daarna bepalen we samen het proces en de vervolgstappen. We sluiten af door te kijken naar wie er toegang moeten hebben en welke rechten je collega's krijgen. En hebben we dat nog niet gedaan, dan plannen we meteen de training voor je collega's in.

Deze sessie duurt 2-4 uur

De tweede sessie: de training

In de tweede sessie trainen we je collega's. Zodat zij ook precies weten hoe de kalender werkt. Wat bespreken we:

  • Hoe iedere collega's haar of zijn eigen overzicht creëert;
  • Hoe je de kalender vult;
  • Hoe je content terugvindt,
  • Hoe je content kan hergebruiken en je successen kan vieren;
  • Hoe je jouw management op de hoogte houdt;
  • En daarnaast alle andere vragen die jij en je team hebben.

Deze sessie duurt 2-4 uur

En daarnaast?

Daarnaast staan we voor je klaar. Je krijgt één aanspreekpunt vanuit de Contentkalender, die je gewoon kan bellen met al je vragen. Is dat alleen reactief? Nee, een kwartaal lang spreken we vast momenten af om contact te houden. Om even virtueel een kopje koffie te drinken en de kalender te evalueren. Dat helpt jou en je team om echt goed van start te gaan.

Waar wacht je op?