Veel ondersteuning

Goed plannen vereist een goed proces. En een goed proces kost tijd. Daarom raden we je aan de tijd te nemen om goed te beginnen met de Contentkalender. We begeleiden je een jaar lang met plannen, vullen en trainen je team. Het doel is om steeds beter te worden, met zijn allen, in het creëren van content.

Het onder genoemde programma is een indicatie. Als jij een andere planning voor ogen hebt, dan is dat zeker ook mogelijk. Het uiteindelijke programma is altijd in overleg met jou en je team.

Het eerste kwartaal:

We beginnen met de Contentkalender. We denken mee met de inrichting en als je wil kunnen we deze alvast voor je vullen. Samen met jou komen we dan tot een indeling. Moet dat perfect zijn? Nee, hij moet werkbaar zijn! Zo garanderen we het snelst een begin. Daarna trainen we jou en je team. Ook hier komen punten uit die we kunnen aanpassen en daar helpen we je bij. Ook staan we klaar om alle vragen die je team heeft, te beantwoorden. Het eerste kwartaal leren we een nieuwe manier van werken en daar helpen we je bij, zoveel als we kunnen.

Het tweede kwartaal:

Na het eerste kwartaal volgt weer een sessie. Natuurlijk ben je vrij om een eigen invulling aan te geven, maar sowieso kijken we even terug. Hoe beviel het eerste kwartaal? Klopt de Contentkalender nog, mis je dingen? Of zijn er nog onduidelijkheden? We evalueren de nieuwe werkwijze, maar we kijken ook verder. Wat willen jij en het team het aankomend kwartaal gaan doen? En hoe ga je dat bereiken?

Het derde kwartaal:

Terugkijken en vooruit plannen, dat is het motto van deze sessie. We praten je bij over de nieuwe functionaliteiten, we kijken terug naar de doelen van het tweede kwartaal en kijken vooruit. Naar wat jullie willen bereiken, naar jullie strategie, maar ook naar de organisatie in zijn geheel.

Het vierde kwartaal:

Als laatste kijken we naar de evaluatie van het afgelopen jaar. Hebben jij en je team alle doelstelling gehaald. Hoe ging het jaar? En welke verbeterpunten zien we. Hoe maak je (aan de hand van de Contentkalender) een goed rapport. En welke punten pakken we volgend jaar op? Ook besluiten jij en je team of de sessies verleng worden met jullie Contentkalender-account.

Ben je geïnteresseerd?