Workshop communicatieplanning

Leuk die kalender, maar hoe werk je ermee? In onze workshop communicatieplanning vertellen we je alles wat je moeten weten om de Contentkalender optimaal te gebruiken. Meer nog. We tonen je hoe je je contentstrategie of werkwijze vertaalt naar je planning en laten je zien welke functionaliteiten er zijn. Zo ga je (digitaal) naar huis met een opzet voor je eigen kalender en heel wat tips om meer uit je Contentkalender te halen. Plannen maar!

Wat is communicatieplanning?

Een communicatieplanning brengt rust in je contentorganisatie. Zo weet je precies welke content je wanneer naar je doelgroep(en) communiceert. Bovendien toont ze ook wie verantwoordelijk is voor de creatie en publicatie van de content. Je hele contentorganisatie komt dus samen op één plek. En zo krijg je eindelijk grip op je content.

Wat ga je doen?

We geven je de noodzakelijke basis, maar je gaat vooral zelf aan de slag met de Contentkalender. Door onze kalender te koppelen aan die van jou, werk je in je eigen kalender. En stel je terwijl al je vragen. Ben je al begonnen met plannen in je eigen Contentkalender en heb je specifieke vragen? In de workshop is natuurlijk alle ruimte om ook die vragen te stellen.

De focus ligt onder andere op:

  • Een opzet maken van je communicatieplanning.
  • Zowel je contentplanning als werkwijze in de kalender plaatsen.
  • Omgaan met je content.
  • Hoe je eenvoudig samenwerkt met collega's.

En natuurlijk maak je ook kennis met de andere functionaliteiten van de Contentkalender. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Inschrijven

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via 088 - 937 00 30. Dan helpen we je verder.