Workshop communicatieplanning

Leuk zo'n kalender, maar hoe gebruik je die nu? In onze workshop communicatieplanning vertellen wij je alles wat je moet weten om de Contentkalender optimaal te gebruiken. We leggen je uit hoe je je communicatiestrategie vertaalt naar een operationele planning en laten je zien waar welke functionaliteiten zitten. Het resultaat? Een actuele planning die leeft onder je collega’s en waar je alles in kwijt kunt. Van strategie tot planning. Van content tot evaluatie. Wij zorgen dat je naar huis gaat met alle kennis die je nodig hebt om de Contentkalender te vullen.

Wij geven je de noodzakelijke basis, maar je gaat vooral zelf aan de slag met het vullen van de Contentkalender. Door onze kalender te koppelen aan die van jou, kan je aan de slag met je eigen kalender. En stel je terwijl al je vragen. Ben je al begonnen met plannen in je eigen contentkalender en heb je specifieke vragen? In de workshop is natuurlijk alle ruimte om ook die vragen te stellen.

Wat ga je doen?

  • Een opzet maken van je communicatieplanning.
  • Zowel je contentstrategie als -planning in de kalender plaatsen.
  • Content opdelen in een stappenplan.
  • Taken verdelen onder collega’s.

En natuurlijk maak je ook kennis met de andere functionaliteiten van de Contentkalender. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Inschrijven

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via 078 48 19 73. Dan helpen we je verder.