Het partneraccount

Ben jij een communicatiebureau en wil je in de Contentkalender samenwerken met je klanten? Dan bieden we speciaal voor jouw organisatie het partneraccount. Je hebt vanuit je eigen account toegang tot de communicatieplanning van al je klanten. En hun stijlgids. Klanten kunnen ook eenvoudig taken aan je toewijzen. Als klap op de vuurpijl houd je ook nog overzicht op de communicatieplanning van je eigen organisatie.

Heb je een Teamaccount of Corporate account en wil je een partner toevoegen? Die informatie vind je op onze FAQ-pagina.

Wil je meteen beginnen met het testen van een partneraccount? Klik hier.

Wat biedt het partneraccount?

Het partneraccount biedt een eenduidige manier van samenwerken met al je klanten. Daarnaast krijgt jouw organisatie alle functionaliteiten van het Teamaccount, plus:

  • Onbeperkt aantal collega’s toevoegen.
  • Inzicht in de communicatieplanningen van al je klanten.
  • Inzicht voor zowel je klanten als je collega’s in de werkzaamheden.
  • Een manier om je eigen communicatieplanning bij te houden.
  • Alles op één plek. Dus, heldere afspraken en geen gedoe meer met stijlgidsen of ellenlange briefings.
  • Een gemeenschappelijke omgeving om de resultaten vast te leggen en bij te sturen.

Wat kost het partneraccount?

Voor jou als partner is een partneraccount kosteloos. Tenminste, als je zelf je klanten meeneemt. Wij schrijven het aantal betalende gebruikers van je klant ook bij op jouw account. Werkt je klant met 5 gebruikers? Dan kan jij ook met 5 collega's samenwerken. Wil jij eerst langer testen en later pas klanten aanbrengen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Hoe maak ik een partneraccount aan?

Simpel. Door op de link onderaan de pagina te klikken. Je begint met een 30-daagse proefperiode. De eerste 30 dagen zijn sowieso kosteloos. Aan het einde van die periode heb je de keuze of je doorgaat.

Ga je door?

Vertel ons dan met welke klant je wil samenwerken (rechtsboven je initialen > feedback) en upgrade je account. Wij annuleren dan je factuur. Breng je gedurende het jaar meer klanten aan? Dan verlengen we je account voor je.

Besluit je niet door te gaan? Dan wordt je account automatisch omgezet naar een Solo-account.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Kevin via: kevin.jelu@decontentkalender.be of bel naar 078 48 19 73. Dan helpen we je graag verder.