Welke accounts zijn er?

Je kan kiezen voor een van de volgende accounts:

Solo-account

Wil je aan de slag met de je communicatieplanning? Of werk je in een kleine(re) organisatie waar nog niet zoveel gecommuniceerd wordt? Kies dan voor het Solo-account en werk alleen in de Contentkalender.

Teamaccount

Als je wilt samenwerken met je eigen team, is het Teamaccount de beste keuze. In dat account krijg je overzicht over de complete communicatieplanning van je team. Daarnaast verdeel je eenvoudig het werk onder je collega’s en sla je je content op in de Contentkalender.

Corporate account

Wil je samenwerken met meerdere teams of afdelingen? Wil je zowel het grote geheel overzien als ook afdelingsbreed kijken wat er moet gebeuren? Dan is het Corporate account iets voor jou.

Partneraccount

Werk je veel met klanten? En zou je het fijn vinden met al je klanten te kunnen samenwerken? Dan is het Partneraccount jouw ding. Op die manier heb je eenvoudig inzicht in de communicatieplanning van je klanten en behoud je gemakkelijk het overzicht over jouw projecten en die van je klanten. Je kunt een onbeperkt aantal klanten onderhouden.

Meer verschillen tussen de accounts vind je op onze prijzenpagina. Informatie over het Partneraccount vind je hier.

Twijfel je welk account bij je past?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je verder.

Is je vraag beantwoord?