Hoe werkt de agendakoppeling?

Wil de rest van je organisatie meer inzicht in wat er op de communicatieplanning staat? Dan koppel je jouw Contentkalender aan je favoriete agenda-app (bv. Outlook of Gmail).

• Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op ‘Account'.
  • Klik op 'Kalender publiceren’.
  • Kies 'Link ophalen' van de afdeling die je wil koppelen.
  • Kopieer de link.
  • Ga naar je agenda-app en voeg een externe agenda toe vanaf internet.

Deze functionaliteit is alleen mogelijk in het corporate-account. Wil je het ook activeren voor een team-account? Neem dan contact op met de klantenservice.