Waarom zie ik mijn communicaties niet in de kalender?

Je hebt communicaties aangemaakt in de Contentkalender, maar je ziet ze niet terug in de weergave. Daar kunnen een aantal redenen voor zijn. Controleer de volgende punten:

Geen datum ingevuld

Heb je een communicatie aangemaakt maar geen publicatiedatum ingevuld? Dan zie je communicatie niet terug in de kalender. Gebruikt de lijstweergave om je communicatie te zoeken of kijk in het planbord.

Pagina verversen

De Contentkalender is natuurlijk een webbased tool. De wachttijd voordat je ingevoerde wijzigingen zichtbaar zijn, is dus afhankelijk van je internetsnelheid. Je kan de pagina wel verversen door op het logo van de Contentkalender te klikken in de groene linkerbalk.

Filteropties in de linkerbalk

In de linkerbalk staan oogjes om te filteren op projecten. Of op mediakanalen, contentformaten, labels, enz. Als die oogjes niet aan staan, dan zie je je communicaties ook niet terug.

Communicatieweergave

Je wijst een communicatie aan iemand toe, een verantwoordelijke. Als jij dat niet bent, maar je hebt de kalenderweergave wel gefilterd op ‘mijn communicaties’, zie je de aangemaakte communicatie niet staan.

Webbrowser

Gebruik je de laatste versie van je webbrowser? Wil je weten hoe je dat kan zien, klik dan hier.

Is het niet opgelost? Of lukt het niet helemaal?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Is je vraag beantwoord?