Hoe verwijder ik een gebruiker?

Treedt een van je collega’s (tijdelijk) uit dienst? Dan heb je twee opties voor zijn of haar account bij de Contentkalender.

Je zet het account op inactief

Je zet het account op inactief door de volgende stappen te volgen:

  • Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op ‘Gebruikersbeheer’.
  • Klik op het potloodje rechts achter de gegevens van de collega.
  • Vink het veld onder ‘actief’ uit.
  • Klik op ‘Opslaan’.

De gebruiker blijft op die manier wel deel van je betaalde account.

Je wijst het account toe aan een andere collega

Je kunt het account ook toewijzen aan een andere of nieuwe collega. Dat doe je als volgt:

  • Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op ‘Gebruikersbeheer’.
  • Klik op het potloodje rechts achter de gegevens van de collega.
  • Wijzig de gegevens van de gebruiker.
    Let op: Zorg dat de gebruiker op actief staat door ‘actief’ aan te vinken.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Let op: het is op dit moment niet mogelijk om een gebruiker definitief te verwijderen.

Kunnen we je nog ergens anders mee helpen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Is je vraag beantwoord?