Hoe verwijder ik een project?

Stel jezelf de vraag: wil ik het project alleen niet meer zien in het huidige kalenderoverzicht of wil ik het project definitief verwijderen uit de kalender?

Niet meer in je kalenderoverzicht - archiveren

  • Selecteer ‘Projecten’ in de groene linkerbalk.
  • Verplaats je muis naar het project dat je wilt archiveren en klik op het potloodje.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op de knop ‘Archiveren’ onderaan.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Bevestig dat je het project wilt archiveren door op ‘Archiveren’ te klikken.

Op dat moment staat het project in je archiefbakje. Het project is met bijbehorende communicaties niet meer zichtbaar in je kalender. Heb je per ongeluk het verkeerde project verwijderd? Geen probleem. Je kan projecten ook dearchiveren

Dearchiveren

  • Selecteer ‘Projecten’ in de groene linkerbalk.
  • Klik op het icoontje van het archiefbakje.
  • Verplaats je muis naar het project dat je weer terug wil halen en klik op het potloodje.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op de knop ‘Dearchiveren’ onderaan.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op ‘Dearchiveren’ als je het project weer terug wil zien in je huidige overzicht.

Wil je het project helemaal verwijderen?

Definitief verwijderen

  • Selecteer ‘Projecten’ in de groene linkerbalk.
  • Klik op het icoontje van het archiefbakje.
  • Verplaats je muis naar het project dat je definitief wilt verwijderen en klik op het potloodje.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op de knop ‘Verwijderen’ onderaan.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Bevestig dat je het project wilt verwijderen door op ‘Verwijderen’ te klikken.

Heb je verder nog vragen?

Vul het contactformulier in en we helpen je verder.

Is je vraag beantwoord?