Hoe pas ik mijn wachtwoord aan?

Wil je je wachtwoord veranderen of ben je je wachtwoord vergeten? Kijk dan hieronder wat je kunt doen.

Wachtwoord aanpassen

Weet je je wachtwoord nog, maar wil je hem wijzigen?

• Log in bij de Contentkalender en klik op jouw initialen rechtsboven.
  • Klik op ‘Profiel’.
  • Klik op ‘Wachtwoord aanpassen’.
  • Pas je wachtwoord aan.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Wachtwoord vergeten

Ga naar: https://login.decontentkalender.be/v2/login/requestpassword en vul je e-mailadres in. We sturen je dan een e-mail om je wachtwoord te veranderen.
Let op: heb je twee e-mails ontvangen? Kies dan voor de meest recente e-mail.

Lukt het niet of heb je geen e-mail ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op.